Menu
Tablet
Mobile

Energetika i infrastruktura

  • Energetika
    ING-GRAD je sudjelovao u nizu zahtjevnih energetskih projekata, što uključuje izgradnju vjetroelektrana, elektrana na Bio pogon, termoelektrana, izgradnju i rekonstrukciju plinske mreže i drugih. Sve veće ulaganje u obnovljive izvore energije u Hrvatskoj, omogućilo je tvrtki ING-GRAD dokazivanje i u tom dijelu poslovanja. Predanost i kvaliteta je ono što je najbitnije u ovako zahtjevnim projektima.
  • Infrastruktura
    Izgradnja kvalitetne infrastrukture temelj je razvoja svakog društva i države. Infrastrukturni projekti su važan segment djelovanja tvrtke ING-GRAD. Od utemeljenja pa do danas tvrtka je sudjelovala u nizu važnih infrastrukturnih projekata diljem Hrvatske uključujući izgradnju kanalizacijskih sustava, prometne infrastrukture, mostogradnju i druge projekte.
  • Benzinske postaje
    Vodeća hrvatska naftna tvrtka INA – Industrija nafte d.d. već nekoliko godina provodi opsežan projekt modernizacije mreže benzinskih postaja na području cijele Hrvatske. Modernizacija benzinskih postaja uključila je reorganizaciju i uređenje uslužnog objekta benzinske postaje, kompletnu zamjenu tehnoloških i elektroinstalacija, zamjenu kolnih i pješačkih površina, te zamjenu elemenata vizualnog identiteta prema novim standardima.

Sjedište

Kalinovica 3/IV
10 000 Zagreb, HR

Centrala

T. + 385 1 / 30 33 000
F. + 385 1 / 38 35 600