Menu
Tablet
Mobile

SPZ Zavrtnica, Zagreb

Stambeno poslovna zgrada Zavrtnica smještena je na atraktivnoj lokaciji u Zagrebu – križanje ulice Ivana Zahara i ulice Eugena Podaupskog. Uži okoliš zgrade pripada zoni koja se transformirala iz intenzivno radne (pogoni i skladišta) u mješovitu stambeno-poslovnu zonu sa svim kvalitetnim obilježjima suvremenog stanovanja i rada. Na svega nekoliko metara prema jugu nalazi se poslovna zona Radnička, dok je na sjeveru jedna od glavnih prometnica – Branimirova ulica.

Zgrada je slobodnostojeća orijentirana na četiri strane, a sastoji se od 2 podzemne etaže, prizemlja i 8 nadzemnih etaža. Na podzemnim etažama osiguran je dovoljan broj parkinga za svaki od 53 stana koji se nalaze od 1-og do 8-og kata, dok se u prizemlju nalazi poslovni prostor. U zgradi postoje 2 stubišta i 2 lifta radi brže i jednostavnije komunikacije stanara.

Zgrada je atraktivnog izgleda sa izbačenim dijelovima na 7-om i 8-om katu, dok klizne grilje i promjena boje zadnja dva kata daju životnost fasadi. Stanovi su projektirani tako da većina ima dvostranu orijentaciju i komotnu lođu, tj. terasu za što kvalitetniji život. Završno uređenje zgrade je rađeno prema višem nivou te je ugrađivano sljedeće: kamen na stubištu i hodnicima, protuprovalna vrata ulaza u stanove, keramičke pločice 1. klase, masivni parket 1. klase, unutarnja stolarija sa skrivenim pantima, kvalitetne sanitarije i podno grijanje u svakoj kupaonici. Zgrada zadovoljava B energetski razred.


SPZ Zavrtnica, Zagreb

Sjedište

Kalinovica 3/IV
10 000 Zagreb, HR

Centrala

T. + 385 1 / 30 33 000
F. + 385 1 / 38 35 600