Menu
Tablet
Mobile

Osnovna škola Ivanja Reka, Zagreb

Osnovna škola Ivanja Reka smještena je u istoimenom naselju na istoku grada Zagreba. Njezinom izgradnjom ostvaren je san mještana Ivanja Reke i Resnika koji su čekali na izgradnju škole dugi niz godina.
Osnovna škola Ivanja Reka građena je prema najvišim europskim i svjetskim standardima, a pozicionirana je na građevnoj parceli od 30.000 m2 dok sama površina škole iznosi 7.850 m2 uključujući trodijelnu sportsku i polivalentnu dvoranu. Škola je kapaciteta 720 učenika te je predviđena dvosmjenska nastava sa pripadajućim stručnim i tehničkim kadrom.

Okoliš škole uređen je u skladu sa postojećim okolišem te se na njemu nalaze svi sadržaji potrebni za kvalitetno održavanje nastave tjelesne i zdravstvene kulture poput: atletske staze, nogometnog igrališta, košarkaškog igrališta, igrališta za odbojku, bacališta kugle, skoka u dalj i sl.
Trodijelna dvorana opremljena je sa devet igrališta (četiri košarkaška, četiri odbojkaška i jedno rukometno igralište), najmodernijim sportskim podom te podiznim pregradama koje služe za pregrađivanje dvorane.

Škola je energetskog razreda A+ čime doprinosi i geotermalno polje koje se prostire na preko 2.000 m2 i koje ima ulogu održavanja adekvatne temperature u prostorijama uslijed povećane vanjske temperature.

Osnovna škola Ivanja Reka financirana je sredstvima Grada Zagreba.


Osnovna škola Ivanja Reka, Zagreb

Sjedište

Kalinovica 3/IV
10 000 Zagreb, HR

Centrala

T. + 385 1 / 30 33 000
F. + 385 1 / 38 35 600