Menu
Tablet
Mobile

Poslovni objekti

U zadnjih nekoliko godina sve značajniji segment poslovanja tvrtke ING-GRAD postaje izgradnja poslovnih objekata. Poslovi su to koji obuhvaćaju izgradnju konstrukcije objekata, te njihovo kompletno uređenje i opremanje. Korištenjem suvremenih tehnologija građenja, kvalitetnih i modernih materijala i ugradnjom najsuvremenije opreme nastoji se udovoljiti svim potrebama i zahtjevima investitora.

HVB Bank Croatia Jurišićeva 2, Zagreb

Postojeća zgrada u samom centru Zagreba rekonstruirana je i prilagođena prema posebnim potrebama naručitelja. Djelomično uređenje i opremanje interijera, obuhvaćalo je i zamjenu i postavljanje vanjske stolarije i bravarskih elemenata s kaljenim staklom prema postojećim uzorcima.

Grawe Hrvatska Vukovarska 5, Zagreb

Poslovna zgrada ukupne je brutto površine od 3400 m2. Sadrži 2500 m2 suvremeno uređenih prostorija, te podrumske prostorije i podzemnu garažu.


Grawe Hrvatska

Hyundai centar, Zagreb

Za potrebe prodajno-servisnoga centra Hyundai izgrađena je zgrada suvremenog arhitektonskog izgleda. Na sagrađenoj površini od 5500 m2 uređeni su i opremljeni te uspješno skladišteni suvremeni uredski prostori, prodajni salon, servis i termolakirnica.


Hyundai centar

Zgrada Hrvatskog restauratorskog zavoda Porinova 2, Split

U prostor između starih građevina interpolirana je nova zgrada suvremene arhitekture. Sklad starog i novoga osobito je naglašen izradom krovišta u kombinaciji ostakljene čelične konstrukcije i tradicionalnog mediteranskog pokrova od kupa kanalica.


Zgrada Hrvatskog restauratorskog Zavoda

Sjedište

Kalinovica 3/IV
10 000 Zagreb, HR

Centrala

T. + 385 1 / 30 33 000
F. + 385 1 / 38 35 600