Menu
Tablet
Mobile

Poslovni i stambeni objekti

  • Poslovni objekti
    U zadnjih nekoliko godina sve značajniji segment poslovanja tvrtke ING-GRAD postaje izgradnja poslovnih objekata. Poslovi su to koji obuhvaćaju izgradnju konstrukcije objekata, te njihovo kompletno uređenje i opremanje. Korištenjem suvremenih tehnologija građenja, kvalitetnih i modernih materijala i ugradnjom najsuvremenije opreme nastoji se udovoljiti svim potrebama i zahtjevima investitora.
  • Prehrambena industrija i trgovački centri
    U zadnjih nekoliko godina sve značajniji segment poslovanja tvrtke ING-GRAD postaje izgradnja poslovnih građevina. Poslovi su to koji obuhvaćaju samu izgradnju, te njezino kompletno uređenje i opremanje. Korištenjem suvremenih tehnologija građenja, kvalitetnih i modernih materijala i ugradnjom najsuvremenije opreme nastoji se udovoljiti svim potrebama i zahtjevima investitora.
  • Stambene zgrade i urbane vile
    Na izgradnju visoko kvalitetne i cjenovno pristupačne novogradnje tvrtku ING-GRAD potaknuli su zahtjevi tržišta i želja za pružanjem sigurnog i energetski učinkovitog doma. Najvećim dijelom radi se o višestambenim građevinama u gradu Zagrebu, te urbanim vilama za privatne investitore.

Sjedište

Kalinovica 3/IV
10 000 Zagreb, HR

Centrala

T. + 385 1 / 30 33 000
F. + 385 1 / 38 35 600