Menu
Tablet
Mobile

Benzinske postaje

Vodeća hrvatska naftna tvrtka INA – Industrija nafte d.d. već nekoliko godina provodi opsežan projekt modernizacije mreže benzinskih postaja na području cijele Hrvatske. Modernizacija benzinskih postaja uključila je reorganizaciju i uređenje uslužnog objekta benzinske postaje, kompletnu zamjenu tehnoloških i elektroinstalacija, zamjenu kolnih i pješačkih površina, te zamjenu elemenata vizualnog identiteta prema novim standardima.

BP Zadar – Put Murvice

Kompletna renovacija BP Zadar, Put Murvica uključivala je uklanjanje zgrade benzinske postaje, nadstrešnice, pristupne prometnice, instalacija, spremnika i opreme. Na istoj lokaciji, Zagrebačka ulica 35 napravljena je kompletno nova benzinska postaja različitih dimenzija i materijala. Nakon zaštite iskopa zbog denivelacije terena, ugrađivali su se novi spremnici goriva. Polagale su se nove instalacije te je ugrađen novi separator ulja (odvaja zauljenu vodu od kišnice). Osim navedenog, nova pumpa ima više agregata te sada, uz prodaju eurodiesel-a i eurosuper-a nudi i LUEL i LPG.


BP Zadar – Put Murvice

BP INA Prokljan sjever i jug, BP INA Preko - otok Ugljan, BP INA Bačve - Istra

Na novoj autocesti Zagreb - Split, na sjevernoj i južnoj strani dionice Pirovac - Skradin za INA d.d. izgrađene su dvije benzinske postaje, jedna u mjestu Preko na otoku Ugljanu te dvije u mjestu Bačva u Istri. Uz prodavaonice i pripadajuće nadstrešnice izgrađene su potrebne pristupne i komunikacijske prometne površine, vodovod i kanalizacija, hortikulturno uređen okoliš, a u Prekom za potrebe benzinske postaje rekonstruiran i mol.


BP INA Prokljan sjever, BP INA Prokljan jug, i BP INA Preko, Prokljan i Preko - otok Ugljan

BP INA Karlovac

Izvedba svih građevinskih i obrtničko-instalaterskih radova novog objekta s pripadajućim tehnološkim instalacijama na novim spremnicima goriva te kompletno krajobrazno uređenje s novim proširenim parkiralištem i pješačkom stazom.


BP INA Karlovac

BP INA Lepa Bukva, Đurmanec

U razdoblju od studenog 2008.g. do kraja veljače 2009.g. na Autoputu Zagreb – Macelj, na odmorištu Lepa Bukva kod mjesta Ðurmanec, za investitora Ina – Industrija nafte d.d. izrađena je suvremena benzinska postaja s osam natkrivenih utakačkih mjesta i prodajnim prostorom bruto površine 291 m², sve uređeno u skladu s novim, suvremenim vizualnim identitetom tvrtke.


BP INA Lepa Bukva

Sjedište

Kalinovica 3/IV
10 000 Zagreb, HR

Centrala

T. + 385 1 / 30 33 000
F. + 385 1 / 38 35 600