Menu
Tablet
Mobile

Prehrambena industrija i trgovački centri

U zadnjih nekoliko godina sve značajniji segment poslovanja tvrtke ING-GRAD postaje izgradnja poslovnih građevina. Poslovi su to koji obuhvaćaju samu izgradnju, te njezino kompletno uređenje i opremanje. Korištenjem suvremenih tehnologija građenja, kvalitetnih i modernih materijala i ugradnjom najsuvremenije opreme nastoji se udovoljiti svim potrebama i zahtjevima investitora.

Mercator Vukovarska 269b, Zagreb

U sklopu projekta izgradnje jednog od najmodernijih trgovačkih centara u Zagrebu. Izvedeni su svi grubi građevinarski radovi, odnosno svi betonski i armiranobetonski, te zidarski i izolaterski radovi.


Ledo d.d., M. Čavića 9, Zagreb

Osim u poslovima investicijskog održavanja, u krugu tvornice Ledo sudjelovali smo u nizu većih projekata kao što su: uređenje i nadogradnja pogona, adaptacija postojeće proizvodne hale i uredskih prostora, izgradnja dispozicije komore-expedita, uređenje skladišnog prostora, izgradnja platforme i transportne rampe između stare i nove tvornice. Unutar tvorničkog kruga izgrađene su prometnice i uređena parkirališta, te uređen i zelenilom opremljen prostor. Izgrađen je sustav vodonepropusne kanalizacije, rekonstruirana je i uređena hladnjača i Frigoservis.


Ledo d.d.Cedevita Planinska bb, Zagreb

Za potrebe tvrtke Pliva Cedevita, danas u sustavu Atlantic grupe, izvedeni su radovi na rekonstrukciji, unutrašnjem uređenju i opremanju prostora za objedinjavanje funkcija PP prehrane, skladišnog prostora za gotove proizvode, te adaptacija drugog kata upravne zgrade.
Izgrađen je novi sustav vodonepropusne kanalizacije po najsuvremenijim ekološkim standardima.


Cedevita, Planinska bb, ZagrebLura d.d.,Vukovarska 271, Zagreb

Tvrtka ING-GRAD sudjelovala je u izvedbi niza važnih projekata Lura d.d. od kojih spominjemo samo neke: izgradnja tehnološke hale i visokoregalnog skladišta, izgradnja info-centra, expedita i hladnjače. Izgradnja skladišta Elopak, uređenje garderoba i sanitarnih prostora, rekonstrukcija i uređenje prometnica i parkirališnih površina, izgradnja sustava vodonepropusne kanalizacije, dogradnja punjača viličara i južnog expedita, rekonstrukcija ravnih krovova, izgradnja zračnog mosta - nosača medija, adaptacija i dogradnja arhiva, izgradnja puhalica i skladišta PET ambalaže, rekonstrukcija i nadogradnja distributivnih centara Dukat u Puli, Splitu i Slavonskom Brodu.


Lura d.d.

Sjedište

Kalinovica 3/IV
10 000 Zagreb, HR

Centrala

T. + 385 1 / 30 33 000
F. + 385 1 / 38 35 600